Milyen programokkal várunk? Válassz ki egy teret!

Előadás-Tér

A rendezvény ideje alatt az ország ismert előadói, tanítói két helyszínen tartanak előadásokat​ a család, a párkapcsolat és az egészséges életmód témaköreiben.

Előadás-Tér
Yin-Yang Tér
Mozgás-Tér

Ha egy kis mozgásra vágysz, vagy meghallgatnál egy jó előadást mozgással, egészségtudatos életmóddal kapcsolatban, akkor várunk a mozgástereken és workshop sátorban!

Segítő-Tér

A nap folyamán természetgyógyászok, terapeuták adnak felvilágosítást, tájékoztatást különböző természetes és egészségmegőrző gyógymódokról ingyenes kipróbálási lehetőséggel.

Vásár-Tér

​Az egészséges táplálkozáshoz, az egészségmegőrzéshez a vásár-térben termékeket, készítményeket, valamint egyedi készítésű ajándéktárgyakat lehet vásárolni.

Művész-Tér

A rendezvényterület közepén, szívében folyamatosan zenei előadások, koncertek hallgathatóak, este pedig a terek zárásakor tánccal, koncerttel, fényfestéssel ünnepelünk itt. Kiállítás, könyvbemutató is látogatható egész nap.

Gyerek-Tér

Festés, színezés, játszóház, nemezelés, fajátékok sokasága, arcfestés, bábszínház vár a legkisebbekre egész nap, hogy ők is jól érezzék magukat.