Csak növényi összetevőkből, teljes tápértékű táplálék készítése, mesterséges adalékoktól, aktív élesztőtől mentesen. Az természet hatékonyságát segítő alapanyagtársításokra, a táplálék energetikájára kiemelt hangsúlyt helyezve.

 

“Életem egyik legfontosabb küldetésének azt érzem, hogy segítője lehessek minden olyan embertársamnak, aki nyitott a könnyen emészthető, könnyen elkészíthető növényi-, ám mégis teljes tápértékű, természetes és egészséges táplálkozást mindennapi életének részévé tenni.

Mostanra elmondhatom, hogy több éve gyakorlom a szabadon áramlás nevű teremtői létem és hatalmas boldogság lelkemnek az, hogy az elmúlt évtizedben több száz embernek tudtam segíteni harmóniába rendezni életét annak köszönhetően, hogy táplálkozásuk rendbetételével ki tudtak bomlani test-lélek-szellem szinten egyaránt elakadási gócpontjaik!

Tapasztalatom azt mutatja, hogy a vegyszermentesen termesztett élelmiszernövény meglétével egyenértékű fontosságú az is, hogy miként készítjük elő és miként párosítjuk az alapanyagokat – no meg a legfontosabb, hogy milyen energetikai állapotban: gondolatokkal, érzésekkel feltöltődve alkotjuk egésszé a táplálék névvel illetett ételeinket, italainkat.”

Forrás: http://gyuttmentfesztival.hu/esemenyek/revasz-peter-egeszseg-es-termeszettudatos-teljes-taperteku-taplalekkeszites-konnyeden-es-szabadon/

 

Örömünnep 2018 - Révász Péter: Természettudatos táplálkozás

A program részletei:

Név:Révász Péter: Természettudatos táplálkozás
Hol:Mozgás-Tér III.
Időpont:12:00 - 13:00

Rendezvény információk:

Az Örömünnep Rendezvény 2019. július 20-án szombaton kerül megrendezésre Miskolcon.

Részletek később...