Takaró Eszter: Energiagyógyászat

Colorado System kezelés egy olyan mély és hatékony energetikai kezelés, melynek hatására kipihentnek, energikusnak, feltöltődöttnek és relaxáltnak érezheti magát a hozzám forduló. Különböző energetikai blokkok oldására kerül sor, mely által a kliens könnyebben veheti a napi feladatokat vagy akár a komolyabb kihívásokat, amikkel szembekerül. A metamorf masszázzsal egy teljesen gyengéd technika. Nem a hibákat akarja megszüntetni, hanem a régi, negatív mintákat átalakítani, felszabadítva ezzel a lelket a felesleges negatív energiáktól, így teremtve lehetőséget a teljesebb, örömtelibb életre.

A kristályok alkalmazása már évezredek óta ismeretes az emberi történelemben, erről sok feljegyzés maradt ránk. A kövekkel való terápia mindenre kiterjedő terápiaforma. Hatással van a testre, a lélekre és a szellemre egyaránt. A testünk és minden egyes szervünk egy bizonyos frekvencián rezeg. Ha bármely szervünk zavart szenved, más frekvencián kezd rezegni, ez a zavar a megfelelő kövek alkalmazásával feloldható.

 

További információk:

www.kristalypiramis.hu

A program részletei:

Név:Takaró Eszter: Energiagyógyászat
Hol:Segítő-Tér
Időpont:Egész nap

Rendezvény információk:

Az Örömünnep Veszprémi Varázslat Rendezvény 2018. augusztus 11-én szombaton kerül megrendezésre ESŐ MIATT ÚJ HELYSZÍNEN: Agóra Veszprém Művelődési Központ (Táborállás park 1.) a Veszprémi Kolostorok és Kertek rendezvényterületen.

Időpont:2018. augusztus 11. szombat
Cím: Veszprém, Veszprémvölgyi u. 68, 8200 -> ÚJ CÍM: Táborállás park 1.

Hogyan tudsz eljutni a rendezvény új helyszínére? Nézd meg a Megközelítési lehetőségeket!