“Alattad a föld, feletted az ég, benned a létra.” W. S.

 

Röviden, mert valójában feleslegesek a szavak, ha már szívből élsz: Élni, lenni, tenni, alkotni jó! Ha bennem béke van, a világomban is az van.

Hosszabban: mert a szavak segítik a megértést, a tudatosság fejlődését.

 
Egészségügyi családból származom, mégis 30 éve holisztikus szemléletű vagyok. Eleinte homeopátivál és gyógynövényekkel gyógyultam, majd a lélek létrán kerestem a megoldásokat. 20 évig tanárként léteztem, és ma is tanítok, csak már azt, ami a saját tapasztalataimmal átégetett hiteles tudás az élet, a létezés értelméről, az úton járás öröméről.

 
10 éve megismerkedtem a GNM alaptörvényeivel, megértettem, hogy a betegségeknek biológiai értelme, célja, rendeltetése van, amely a túlélésünket szolgálja. A test a lélek tükörképe, amely fájdalmaival, tüneteivel mutatja nekünk az utat. Elsődlegesen a lelkünk a változás kulcsa. A tudatossággal képesek vagyunk egyre feljebb jutni a Lélek Létrán.

 
2009 óta lelkesen ültetem a magokat, Lélek Létra előadásokat és tanfolyamokat tartok. Hiszem, hogy a megvilágosodás nem egy pillanat műve, hanem az út maga, amely tudatossággal van kikövezve és napról-napra közelebb visz a teljességhez, a harmóniához, az egészséghez. Az elmúlt néhány évben szenvedélyemmé vált a BOWEN technika alkalmazása is. Egy lehetséges kulcs a Lélek Létrán való feljutáshoz. Szavak nélkül oldja a feszültségeket, beindítja az öngyógyító folyamatokat.

 
Fél éve festek Hálakő Dunakavicsokat, ami egy aktív, kreatív meditációs technika és örömmel megtanítom másoknak is. 

 
www.abowen.hu
www.facebook.com/kopogtass.hu/
https://www.facebook.com/Hálakő Dunakavics

 

Polgár Ágnes Aneila: A Lélek Létra nem mozgólépcső

A program részletei:

Név:Polgár Ágnes Aneila: A Lélek Létra nem mozgólépcső
Hol:Előadás-Tér II.
Időpont:10:00

Rendezvény információk:

Az Örömünnep Veszprémi Varázslat Rendezvény 2018. augusztus 11-én szombaton kerül megrendezésre ESŐ MIATT ÚJ HELYSZÍNEN: Agóra Veszprém Művelődési Központ (Táborállás park 1.) a Veszprémi Kolostorok és Kertek rendezvényterületen.

Időpont:2018. augusztus 11. szombat
Cím: Veszprém, Veszprémvölgyi u. 68, 8200 -> ÚJ CÍM: Táborállás park 1.

Hogyan tudsz eljutni a rendezvény új helyszínére? Nézd meg a Megközelítési lehetőségeket!