Garai Orsi: Life és vállalkozói coaching

Kérdésekkel (önismereti) feladatokkal segítek az adott élethelyzetedre, elakadásodra más szemmel rálátni, a saját legjobb megoldásaidat megtalálni.

 

Bemutatkozás:

“Hiszek az élethosszig tartó tanulásban és az állandó fejlődésben, és a személyes felelősségvállalásban, mert az állandóan változó világhoz így tudunk alkalmazkodni. Ebben egy külső segítő, egy coach, hatékony támogatást tud nyújtani akár kiegészítve, „utánkövetve” a tréninget, akár önállóan. Hiszem, hogy minden kérdésre a választ saját magunkban találjuk meg, néha önállóan, néha a minket kísérő coachhal folytatott beszélgetések során.

 

Pályafutásomat tanítónőként kezdtem, melyhez a diplomát Győrben az Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolán szereztem. Később saját cégemet vezetve, – munkatársaimat képezve – számos üzleti tanfolyam, tréning elvégzése után, szükségét éreztem, hogy a közgazdaságtan rejtelmeiben is elmélyedjek a Pannon Egyetemen. Kvalifikált business coach végzettségemet a Coach Akadémia gyakorlatorientált képzésén szereztem. A folyamatos tanulás, az önképzés, a fejlődés iránti igény szinte létszükséglet számomra. ”

 

További információ (Forrás):

Weboldal: gocoaching.hu

Facebook oldal: GO Inspiráció – Garai Orsolya life coach, inspirátor Székesfehérvár

A program részletei:

Név:Garai Orsi: Life és vállalkozói coaching
Hol:Segítő-Tér
Időpont:Egész nap

Rendezvény információk:

Az Örömünnep Rendezvény 2019. július 20-án szombaton kerül megrendezésre Miskolcon.

Részletek később...