Abhyanga masszázs: Az Ayurvéda orvoslás alap masszázs fajtája. Olajos masszázs mely a teljes test kezelését jelenti. A masszázs nem erős, inkább lágy, simító, dörzsölő fogásokból áll. Hatására beindulnak a test méregtelenítő folyamatai. Javul a vér és nyirokkeringés. Serkenti az emésztőrendszer működését. Oldja az izomfeszültséget. Megnyugtatja az idegrendszert. Hozzájárul a szellemi éberség és életerő javításához is.

Holistic Pulzing-Holisztikus Ringatás: Rendkívül gyengéd, mégis erőteljes hatású terápia,mely teljes egészében átmozgatja a testet a lábujjaktól a fejbúbjáig. Folyamatos ritmusos ringatás közben megnyugszik az idegrendszer, a test izmai ellazulnak, az agyféltekék kiegyensúlyozódnak, az energiarendszer harmonizálódik és feltöltődik. Beindulnak a szervezet öngyógyító mechanizmusai. Bővebb információ az elérhetőségeimen, illetve személyesen.

 

Fettik Mária: Abhyanga masszázs, Holistic Pulzing-Holisztikus Ringatás

A program részletei:

Név:Fettik Mária: Abhyanga masszázs, Holistic Pulzing-Holisztikus Ringatás
Hol:Segítő-Tér
Időpont:Egész nap

Rendezvény információk:

Az Örömünnep Veszprémi Varázslat Rendezvény 2018. augusztus 11-én szombaton kerül megrendezésre ESŐ MIATT ÚJ HELYSZÍNEN: Agóra Veszprém Művelődési Központ (Táborállás park 1.) a Veszprémi Kolostorok és Kertek rendezvényterületen.

Időpont:2018. augusztus 11. szombat
Cím: Veszprém, Veszprémvölgyi u. 68, 8200 -> ÚJ CÍM: Táborállás park 1.

Hogyan tudsz eljutni a rendezvény új helyszínére? Nézd meg a Megközelítési lehetőségeket!